Cena złota

PLN
Zmiana: 0 PLN

Opinie goldco.pl GOLDCO Piotr Kowalski

Prezentowane opinie są tylko prywatną opinią ich autorów i właściciel serwisu zlotyranking.pl nie ponosi za nie odpowiedzialności.

Opinie o sprzedawcy: goldco.pl
GOLDCO Piotr Kowalski
ul. Rynek 7
50-106 Wrocław
 
Średnia ocena: 4.96 (14 ocen)

Aby dodać opinię - kliknij "Dodaj Opinię"

Opinia dodana 01-05-2015 o 19:39
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

kupuje już od roku w tym sklepie i wszystko jest ok.polecam
 
Opinia dodana 15-02-2015 o 20:35
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Kupiłem monetkę 1oz w dostawie 14 dniowej. Ku mojemu zdziwieniu dotarła po 3 dniach. Kontakt ze sprzedającym wyśmienity.
 
Opinia dodana 28-01-2015 o 21:33
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Polecam.100% POZYTYW
 
Opinia dodana 18-12-2014 o 12:16
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Rewelacja.Wszystko jest na wysokim poziomie.Polecam Wszystkim w 100%
 
Opinia dodana 22-04-2014 o 11:28
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Znakomicie zapakowane, świetne ceny, szybka i sprawna dostawa (od momentu nadania paczki). Towar bez zastrzeżeń (moneta 1 oz Au)
 
Opinia dodana 03-01-2014 o 10:43
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Zawsze terminowa dostawa,bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka,towar najwyższej jakości.Z czystym sumieniem polecam tego dostawcę.
 
Opinia dodana 11-07-2013 o 19:58
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Kapitalny kontakt. Moja 1 moneta do kolekcji :-) Pozdrawiam Panie Piotrze
 
Opinia dodana 28-06-2013 o 00:44
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Dobry kontakt, szybka dostawa, wzorowe pakowanie monety, polecam
 
Opinia dodana 17-04-2013 o 23:52
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Zamówiłem Krugerranda 2013r. Na początku dostałem maila, żebym pomniejszył przelew, bo przez pomyłkę wybrałem płatną dostawę. Pozniej maile na każdym etapie zamówienia. Przed wysłaniem telefon i na maila zdjęcia monety podczas ważenia. Ogolnie bardzo profesjonalen podejście i dobra logistyka.
 

Linki

Rynek Srebra
Blog o surowcach
wiertła diamentowe



  • Czym jest ZlotyRanking.pl?

    Złoty Ranking powstał w 2011 roku i stał się najpopularniejszą porównywarką cen złota i cen srebra w Polsce.

    Aktualnie porównujemy ponad 40 walorów inwestycyjnych ze złota, srebra, platyny i palladu u wszystkich dilerów w Polsce. Aktualizujemy ceny i ofertę dilerską co około 10 minut, dzięki czemu zawsze najaktualniejszą listę znajdziesz u nas.

    Aktualna oferta dostępna jest z godziny 10:35.

    Masz jakieś uwagi? Chcesz zamieścić reklamę? Pisz na kontakt@zlotyranking.pl

Copyright ©2012 ZlotyRanking.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.