Cena złota

PLN
Zmiana: 0 PLN

Opinie goldon.pl Firma Kolekcjonerska Tomasz Kosacki

Prezentowane opinie są tylko prywatną opinią ich autorów i właściciel serwisu zlotyranking.pl nie ponosi za nie odpowiedzialności.

Opinie o sprzedawcy: goldon.pl
Firma Kolekcjonerska Tomasz Kosacki
ul. Hoża 66/68 lok 313
00- 682 Warszawa
 
Średnia ocena: 5.00 (18 ocen)

Aby dodać opinię - kliknij "Dodaj Opinię"

Opinia dodana 29-05-2015 o 17:05
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Ekspresowa wysyłka towaru. Zamówione srebrne liście klonu i amerykańskie orły w stanie idealnym. Bardzo dobrze zabezpieczone.
 
Opinia dodana 24-04-2015 o 08:17
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Dwa razy kupowałem monety 1oz Au wszystko tak jak napisane na stronie sprzedawcy polecam
 
Opinia dodana 19-12-2014 o 15:50
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Zamawiałem kilkakrotnie, kontakt, obsługa zamówień i czas dostawy bez zarzutu. Dobre ceny, przeważnie towar dostępny od ręki. No i płacisz tyle ile towar kosztował w momencie złożenia zamówienia - mimo np wzrostu ceny następnego dnia (przed wysłaniem towaru). Niektóre sklepy życzą sobie dopłaty w takim wypadku.
 
Opinia dodana 02-10-2014 o 15:36
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Zamówiłem 7 złotych monet o wadze 1 Oz.każda.Towar otrzymałem w przewidywanym terminie,monety mennicze,przesyłka gratisowa. Firma godna polecenia.Henryk.
 
Opinia dodana 03-08-2014 o 01:39
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Kilka razy zamawiałem liście Au. Transakcje przebiegały bez problemów, komunikacja z sprzedawcą wzorcowa. Profesjonalne podejście i solidność wzbudza moje zaufanie do Pana Kosackiego - sprzedawcy. Polecam Jerzy
 
Opinia dodana 01-04-2014 o 20:25
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Towar bez zarzutu, szybka dostawa można polecić. JA
 
Opinia dodana 06-05-2013 o 11:55
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Chcę wyrazić zadowolenie , z zakupu monet 2 zł .Towar jak najlepszej jakości pięknie zapakowany , Obsługa i szybkość dstawy super . Polecam Andrzej Kielce
 
Opinia dodana 11-04-2012 o 17:40
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Szybko, sprawnie, profesjonalnie- 1 uncja złota: Krugerrand
 
Opinia dodana 02-04-2012 o 20:34
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

1 oz Au Krugerrand- transakcja bez najmniejszych kłopotów, bardzo szybko i sprawnie, dobry kontakt ze sprzedającym, bonus- kapsel na monetę
 
Opinia dodana 19-03-2012 o 21:43
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Zamówienie,wpłata,dwa dni i towar u mnie jak w ofercie.Kontakt przez cały czas,bez sciemniania.
 
Opinia dodana 16-03-2012 o 19:05
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

5 szt 1/10 oz Au Krugerrand. Błyskawiczna przesyłka do tego darmowa- czego chcieć więcej
 

Linki

Rynek Srebra
Blog o surowcach
wiertła diamentowe



  • Czym jest ZlotyRanking.pl?

    Złoty Ranking powstał w 2011 roku i stał się najpopularniejszą porównywarką cen złota i cen srebra w Polsce.

    Aktualnie porównujemy ponad 40 walorów inwestycyjnych ze złota, srebra, platyny i palladu u wszystkich dilerów w Polsce. Aktualizujemy ceny i ofertę dilerską co około 10 minut, dzięki czemu zawsze najaktualniejszą listę znajdziesz u nas.

    Aktualna oferta dostępna jest z godziny 10:35.

    Masz jakieś uwagi? Chcesz zamieścić reklamę? Pisz na kontakt@zlotyranking.pl

Copyright ©2012 ZlotyRanking.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.