Cena złota

PLN
Zmiana: 0 PLN

Opinie mennicastaropolska.pl Mennica Staropolska

Prezentowane opinie są tylko prywatną opinią ich autorów i właściciel serwisu zlotyranking.pl nie ponosi za nie odpowiedzialności.

Opinie o sprzedawcy: mennicastaropolska.pl
Mennica Staropolska
ul. Wodzisławska 173
44-218 Rybnik
 
Średnia ocena: 4.83 (79 ocen)

Aby dodać opinię - kliknij "Dodaj Opinię"

Opinia dodana 18-09-2015 o 11:17
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Przesyłka pobraniowa. Szybka realizacja i wysyłka zamówienia (zgodnie z deklaracją, dostawa zrealizowana przed upływem 24 h od dokonania zapłaty za koszty wysyłki). Przesyła dobrze zabezpieczona.
 
Opinia dodana 11-09-2015 o 17:43
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Towar bez najmniejszych zastrzeżeń. Wysyłka, która miała być po 7 dniach dotarła w 48h. Dziękuje i pozdrawiam Dariusz
 
Opinia dodana 09-09-2015 o 20:19
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Dziękuję! Transakcja przebiegła pomyślnie. Pochwalam Daniel Czerniak.
 
Opinia dodana 20-08-2015 o 15:46
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

bardzo sprawna obsługa
 
Opinia dodana 08-08-2015 o 16:00
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Super, wszystko wspaniale. Z czystym sumieniem polecam.
 
Opinia dodana 30-07-2015 o 17:20
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Kupowałem w Polsce oraz za granicą ale nikt nie ma takiego zatowarowania jak ta firma, praktycznie wszystko dostępne od ręki. Wielkie brawo. Polska firma może śmiało konkurować z zagranicznymi.
 
Opinia dodana 22-07-2015 o 21:35
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Supe szybką dostawa, dzięki i polecam się na przyszłość.
 
Opinia dodana 17-07-2015 o 10:35
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Firma godna polecenia.bardzo dobry Kontakt ,mila obsluga .szybka realizacja zamowienia.
 
Opinia dodana 16-07-2015 o 21:48
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Świetny i miły kontakt, 100% zadowolenia. Pozdrawiam..
 
Opinia dodana 16-07-2015 o 20:57
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Firma godna polecenia.mila obsluga bardzo dobry kontakt.szybka realizacja zamowienia.mozna spokojnie kupowac.
 
Opinia dodana 11-06-2015 o 06:32
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Zamówione sztabki srebrne odbierałem osobiście. Były dostarczone na czas, czyli w ciągu 24h. I tu miłe zaskoczenie, towar w rzeczywistości prezentował się zdecydowanie lepiej niż na załączonych przez Mennicę Staropolską zdjęciach. Sreberka wykonane są bardzo profesjonalnie i zawierają wszystkie niezbędne informacje opisowe produktu. Do tego jest certyfikat i całości dopełnia bardzo estetyczne pudełeczko drewniane, w które sztabka jest zapakowana. Na rynku nie znalazłem produktu dorównującego wykonaniem i urodą sztabkom z Mennicy. I cena... bardzo rozsądna. Rozmowa finalizująca zakup przy kawie z panem. Jakubem B., pracownikiem Mennicy na tematy inwestycyjne, ekonomiczne i nie tylko to prawdziwa przyjemność. Serdecznie pozdrawiam Wiesław Tonia
 
Opinia dodana 09-06-2015 o 15:17
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Dobrze jest. Pochwalam.
 
Opinia dodana 03-06-2015 o 00:18
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Prosty sposób zamawiania, wszystko zgodnie z opisem. Terminy dostawy są utrzymywane. Dobry kontakt z przedstawicielem firmy. Polecam , mają moje zaufanie.
 
Opinia dodana 05-05-2015 o 11:36
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Bardzo dobry kontakt. Szybka i sprawna obsługa klienta. Szybka realizacja transakcji. Polecam.
 
Opinia dodana 17-04-2015 o 14:10
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Kupiłem Brylant o wadze 1 Ct w cenie o jakiej nie myślałem, że da się kupić. Certyfikat GIA, laserowa inskrypcja a zatem jeśli ktoś wie o czym pisze to lepiej się nie da. Polecam tą firmę.
 
Opinia dodana 16-04-2015 o 20:23
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Cała transakcja przebiegła sprawnie i bezproblemowo. Polecam Mennicę Staropolską.
 
Opinia dodana 31-03-2015 o 16:25
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Zamowienie monet. Transakcja przebiegała bez zarzutu. Polecam!
 
Opinia dodana 25-03-2015 o 09:54
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Szybo , sprawnie, ceny konkurencyjne. Miła obsługa.
 
Opinia dodana 13-03-2015 o 20:58
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Profesjonalna firma, doskonały kontakt i szybka realizacja zamówienia, jedyne do czego można się przyczepić to dość wysokie koszty wysyłki.
 
Opinia dodana 13-03-2015 o 13:02
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Kupiłem jedną monetę. Wszystko załatwione bardzo szybko, sprawnie i solidnie. Polecam!
 
Opinia dodana 11-03-2015 o 02:49
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Pomylony adres. Zamiast 83 wpisano 38 na blankiet przesyłki. Gdyby nie telefon kuriera, awizo zostałoby wrzucone do skrzyki 38 i szukalibyśmy zguby. Kurier w żaden sposób nie potwierdził tożsamości osoby odbierającej. Gdyby zapukał pod 38 i otworzyła mu przypadkowa osoba, dostałaby paczkę. Bardzo nieprofesjonalne.
 
Opinia dodana 10-03-2015 o 11:21
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Zamówienie monet bulionowych przebiegło szybko i sprawnie, zgodnie z opisem na stronie internetowej. Płatność przy odbiorze, jako jedna z nielicznych firm na rynku mająca taki sposób zapłaty była jednym z czynników, które spowodowały, że wybrałem ich ofertę. Polecam.
 
Opinia dodana 25-02-2015 o 11:12
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

z przebiegu transakcji jestem zadowolony,została ona przeprowadzona w sposób profesjonalny i w błyskawicznym tępie
 
Opinia dodana 24-02-2015 o 22:28
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

W niedzielę zamówiłem sztabkę złota (uncja), przelew był w poniedziałek, a dostawa już we wtorek rano, czyli szybko. Towar zgodny z zamówieniem.Wszystko O.K.
 
Opinia dodana 05-02-2015 o 22:15
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

W końcu solidna firma w tym kraju. Wysyłka faktycznie w 24 godziny i to płatność przy odbiorze! Dotąd zawsze płaciłem a potem czekałem i czekałem... Polecam
 
Opinia dodana 04-02-2015 o 21:01
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Rzetelna i solidna firma. Dostawa zgodna z terminami przedstawionymi na stronie. Polecam!
 
Opinia dodana 03-02-2015 o 09:42
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Zamówiona moneta inwestycyjna została dostarczona w ciągu 24 godzin - tak jak reklamuje firma. Stan idealny. Bardzo dobry kontakt z osobami odpowiedzialnymi za dostawę. Zakupy w tej firmie są przyjemne i bezpieczne- polecam wszystkim kolekcjonerom.
 
Opinia dodana 02-02-2015 o 10:02
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

szybko, sprawnie, profesjonalnie
 
Opinia dodana 29-01-2015 o 19:22
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Bardzo dobry sprzedawca. Transakcja szybko i sprawnie. Miły kontakt. Towar został dostarczony na dziewiąty dzień od daty zamówienia - bardzo ładnie! Chociaż pierwszy raz zamawiałem u tego sprzedawcy zdecydowałem się na przelew pieniędzy od razu i nie zawiodłem się! Gorąco polecam!
 
Opinia dodana 10-06-2014 o 10:49
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Bardzo szybko, sprawnie. Polecam
 
Opinia dodana 07-02-2014 o 14:24
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Ten sklep ma faktycznie najwięcej złota i srebra na stanie, nie to co poniektóre niby mennice z pustymi półkami ;-) Polecam zakupy od ręki w Silesii - Robert -
 
Opinia dodana 17-10-2013 o 14:44
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Zakupione monety były u mnie na drugi dzień. Towar dostępny od ręki, nie trzeba czekać, polecam
 
Opinia dodana 29-08-2013 o 12:58
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Opinia pozytywna. Polecam współprace z firmą Silesia. Dostawy terminowe, fachowa obsługa. Dziękuje
 
Opinia dodana 07-08-2013 o 07:32
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Kupiłem monetkę z platyny - cena nieporównywalnie niższa w stosunku do konkurencji, szybka przesyłka a opłata przy odbiorze - szczerze polecam sprzedawcę !
 
Opinia dodana 10-07-2013 o 11:41
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Fachowa informacja , profesjonalna i szybka dostawa.Polecam
 
Opinia dodana 09-07-2013 o 22:59
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Polecam tą firmę. Dobry kontakt, szybka przesyłka, żadnych problemów.
 
Opinia dodana 24-06-2013 o 21:07
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

W piątek zamówiłem amerykańskiego bizona 1 oz a w poniedziałek (3 dni) otrzymałem nowiutki egzemplarz. Ważna rzecz: zapłaciłem dopiero przy odbiorze. Jestem zadowolony!
 
Opinia dodana 05-06-2013 o 14:24
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

po raz kolejny: obsługa profesjonalna, towar rewelacja, polecam
 
Opinia dodana 31-05-2013 o 19:19
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Rewelacyjny serwis, przesyłka błyskawica bez żadnego miesięcznego czekania, towar od ręki, stan menniczy bez problemowy kontakt.Polecam sprzedawcę!
 
Opinia dodana 30-05-2013 o 21:23
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Dla mnie wzór ,towar zgodny z oczekiwaniem, błyskawiczna dostawa,polecam!
 
Opinia dodana 30-05-2013 o 14:35
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

To mój pierwszy zakup złota fizycznego. Wybrałem Silesie i to była świetna decyzja. Dobry kontakt, szybka dostawa towaru. Polecam.
 
Opinia dodana 27-05-2013 o 10:21
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

szybka przesyłka, odpowiedź na każde pytanie dotyczące np. złota, transportu itp. naprawdę rzetelna firma - polecam
 
Opinia dodana 22-05-2013 o 20:32
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Kolejny zakup złota i srebra i kolejny raz nie jestem zawiedziony. Superszybka obsługa i dostawa i elastyczność w cenniku dostaw (domawiałem dwa razy do jednego zamówienia a cena wysyłki się nie zmieniła). Szczerze polecam
 
Opinia dodana 22-05-2013 o 12:35
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Wszystko błyskawicznie i w najlepszym porządku.Polecam!!!
 
Opinia dodana 21-05-2013 o 09:33
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Z przyjemnością wystawiam kolejną pozytywną opinię firmie „SILESIA”. Sprzedawca godny polecenia. Zamówiona moneta dostarczona wręcz błyskawicznie, dobrze zabezpieczona w stanie idealnym, menniczym. Kontakt mailowy ze Sprzedającym bardzo dobry. Transakcja z firmą „SILESIA” to czysta przyjemność. Życzę wszystkim Kupującym tak solidnych partnerów w interesach.
 
Opinia dodana 19-05-2013 o 13:58
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Przystępne ceny, szybka obsługa .Polecam sprzedawcę!
 
Opinia dodana 18-05-2013 o 12:23
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Z przyjemnością wystawiam pozytywną opinię. Dostawa ekspresowa: środa wieczorem zamówienie, piątek kurier z przesyłką. Zamówiona moneta dostarczona dobrze zabezpieczona w stanie menniczym. Kontakt mailowy ze Sprzedającym bardzo dobry. Towar zgodny z opisem. Transakcja z firmą „SILESIA” to czysta przyjemność. Firma godna polecenia.
 
Opinia dodana 18-05-2013 o 10:03
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Jestem zadowolony. Informowano mnie na bieżąco o momencie zapakowania,nadania itp. Wrażenia pozytywne,towar dobrze zabezpieczony. Polecam. Pablo
 
Opinia dodana 17-05-2013 o 22:20
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Myślę że Silesa to najlepszy dealer metali szlachetnych w Polsce,towar zgodny z opisem w idealnym stanie , przesyłka po 2(!) dniach w domu. Ceny złota i srebra online , dla mnie rewelacja zero ściemy i fałszywego pijaru obecnego na innych "menniczych" stronach i goldach. Żałuję że bawiłem się w zakupy u innego sprzedawcy,którego nazwę przemilczę . Rekomendują Silesię! Arkadiusz,.
 
Opinia dodana 15-05-2013 o 21:39
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Zamówiłem złoto i srebro. Zapłaciłem i w 24 godziny towar był na miejscu - byłem w szoku. Na pewno jeszcze skorzystam z ich usług. Szczerze polecam
 
Opinia dodana 14-05-2013 o 22:32
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Solidny sprzedawca, bardzo dobry kontakt.Towar zgodny z ofertą. Polecam.
 
Opinia dodana 14-05-2013 o 20:10
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Świetna obsługa, ceny bazowane na aktualnym kursie, natychmiastowa wysyłka i dostawa - serdecznie polecam. Jedyna uwaga dotyczy ceny samej wysyłki, która mogłaby być zdecydowanie niższa...
 
Opinia dodana 10-05-2013 o 15:18
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Zamówiłem dwie sztabki i monetę palladu. Wysyłka dosłownie w 24 godziny. Wszystko idealnie.
 
Opinia dodana 10-05-2013 o 14:20
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

To mój stały dostawca, kupuje 2x w miesiącu uncję złota i kilo srebra, wszystko wysyłka w 24 godziny, bezkonkurencyjne ceny i terminy dostawy, doskonały kontakt mailowy, odpowiedź prawie zawsze natychmiastowa, to firma z innego świata, polecam wszystkim :)
 
Opinia dodana 09-05-2013 o 11:06
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

kupiłam 3 sztabki złote z hologramem, są śliczne a dostawa trwała 1 dzień.
 
Opinia dodana 09-05-2013 o 07:58
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Kupiłem 4 monety 1 kg srebrne oraz dwie złote sztabki. Przelew 07.05, towar był u mnie na drugi dzień. Bardzo profesjonalne podejście.
 
Opinia dodana 08-05-2013 o 07:23
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Krótko mówiąc - jestem pod wrażeniem. Ta firma to jakiś inny model. Jeszcze nie spotkałem się z takim zabezpieczeniem dla klienta. Towar jest od ręki a nawet jeśli nie to można zamówić bez jakiejkolwiek wpłaty o czym gdzie indziej można tylko pomarzyć bo wszędzie dotąd wymagano ode mnie wpłaty z góry a potem czekać.Zamówiłem 8 sztabek 100 g i za 5 dni czekały na mnie do odbioru, zapłaciłem dopiero przy odbiorze.
 
Opinia dodana 07-05-2013 o 13:43
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Kupowałem w wielu miejscach ale to jest chyba najlepsze. Przyjechałem i okazało się, że mają na stanie 60 uncji złota , srebro, platynę i pallad dostępne od ręki. Po za tym ceny bezkonkurencyjne w porównaniu z innymi firmami które też mają towar od ręki. Polecam tą firmę.
 

Linki

Rynek Srebra
Blog o surowcach
wiertła diamentowe



  • Czym jest ZlotyRanking.pl?

    Złoty Ranking powstał w 2011 roku i stał się najpopularniejszą porównywarką cen złota i cen srebra w Polsce.

    Aktualnie porównujemy ponad 40 walorów inwestycyjnych ze złota, srebra, platyny i palladu u wszystkich dilerów w Polsce. Aktualizujemy ceny i ofertę dilerską co około 10 minut, dzięki czemu zawsze najaktualniejszą listę znajdziesz u nas.

    Aktualna oferta dostępna jest z godziny 10:35.

    Masz jakieś uwagi? Chcesz zamieścić reklamę? Pisz na kontakt@zlotyranking.pl

Copyright ©2012 ZlotyRanking.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.