Cena złota

PLN
Zmiana: 0 PLN

Opinie monety-inwestycyjne.pl 79th Element sp z o.o

Prezentowane opinie są tylko prywatną opinią ich autorów i właściciel serwisu zlotyranking.pl nie ponosi za nie odpowiedzialności.

Opinie o sprzedawcy: monety-inwestycyjne.pl
79th Element sp z o.o
Długosza 71
51-001 Wrocław
 
Średnia ocena: 4.85 (21 ocen)

Aby dodać opinię - kliknij "Dodaj Opinię"

Opinia dodana 31-01-2015 o 17:17
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Dyskrecja!!! Polecam blog"a.
 
Opinia dodana 24-05-2014 o 15:41
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Gorąco polecam. Zamówienie zrealizowane zgodnie z opisem na stronie. Bardzo szybka wysyłka: składałem zamówienie w sobotę, przesyłka dotarła do mnie w czwartek. Matt
 
Opinia dodana 01-04-2014 o 20:23
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Już kilka zamówień - srebro złoto i za każdym razem bez problemów, towar bez zarzutów i szybka dostawa. JA
 
Opinia dodana 30-10-2013 o 16:51
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

79th Element jest moim drugim sklepem w którym dokonałem inwestycyjnego zakupu. Profesjonalny kontakt, nawet w godzinach późno-wieczornych. Zamówiona moneta dotarła w ciągu kilku dni. Monety zamówione w innym sklepie ponad tydzień temu nadal są w "drodze". Polecam i "Do kolejnej transakcji" !
 
Opinia dodana 16-09-2013 o 11:05
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Kupuję złoto i srebro. 1. Problemy? Czas oczekiwania na dostawę. 2. Dobre strony? W zasadzie same: - ceny złota ok, - ceny srebra nie do pobicia, - duży wybór, - bardzo szybki i rzeczowy kontakt z właścicielem. Można do niego pisać maile - odpowiada natychmiast, wyjaśnia co się dzieje, jeśli jest problem Zdecydowanie polecam
 
Opinia dodana 28-09-2012 o 14:39
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Polecam 100%, transakcja przebiegła pomyślnie. Sprawdzony, bezpieczny i co najważniejsze rzetelny.
 
Opinia dodana 26-09-2012 o 14:47
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Nie jest to najtańszy diler złota i srebra ale w zamian jest przynajmniej solidny i godny polecenia.
 
Opinia dodana 05-08-2012 o 19:41
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Wszystko przebiegło bez problemu towar wysłany następnego dnia po zamówieniu. Dotarł również szybko. Jeśli ceny nadal będą najbardziej konkurencyjne jak do tej pory to 79 zyskał stałego klienta :) Dziękuję bardzo i polecam wszystkim bez obaw dokonujcie zakupów.
 
Opinia dodana 25-04-2012 o 20:51
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

2x filharmonicy - szybciutko, wszytko ok
 
Opinia dodana 09-04-2012 o 15:03
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Raz niestety kupiłem 100 uncji srebra ale po wzroście cen sprzedawca nie zrealizował zamówienia, zaproponował inne monety w tej cenie. Pozostał jednak niesmak.
 
Opinia dodana 28-03-2012 o 15:14
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

1x Wiener Philharmoniker 1oz Najmniejszych problemów
 
Opinia dodana 26-03-2012 o 15:58
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

1 oz srebro (Filharmonicy i Liberty) (rynek wtórny). Kontakt ze sprzedającym OK. Czas dostawy krótki 6 dni. Towar bez zastrzeżeń. Chociaż raz trafiła się patynka po czyimś palcu - ale był to rynek wtórny, więc mogło się zdarzyć. Kilka transakcji w srebrze i wszystkie OK. Generalnie polecam.
 
Opinia dodana 21-03-2012 o 17:32
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Wszystko ok .... firma godna polecenia
 

Linki

Rynek Srebra
Blog o surowcach
wiertła diamentowe



  • Czym jest ZlotyRanking.pl?

    Złoty Ranking powstał w 2011 roku i stał się najpopularniejszą porównywarką cen złota i cen srebra w Polsce.

    Aktualnie porównujemy ponad 40 walorów inwestycyjnych ze złota, srebra, platyny i palladu u wszystkich dilerów w Polsce. Aktualizujemy ceny i ofertę dilerską co około 10 minut, dzięki czemu zawsze najaktualniejszą listę znajdziesz u nas.

    Aktualna oferta dostępna jest z godziny 10:35.

    Masz jakieś uwagi? Chcesz zamieścić reklamę? Pisz na kontakt@zlotyranking.pl

Copyright ©2012 ZlotyRanking.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.